Ügyviteli díj

20.000Ft

A jogsegély szolgálat ügyviteli díja 20.000 Ft, amely tartalmazza a válási útmutató kiadványt és az első konzultációs díjat. A díjat bankkártyával fizetheti ki. Emailben megküldjük, hogy milyen információkkal készüljön az első konzultációra. A találkozó során az ügyvéd felméri az Ön helyzetét és javasol megoldásokat, melyek közül kiválaszthatja, hogy melyik úton indul el.

Kategória:

Leírás

Mit kapok a befizetett 20.000 Ft-ért?

Röviden: időt – háromszor.
1. Mire Ön eljut a díjfizetésig, a jogsegély szolgálat már előválogatta Önnek azokat a családjoggal foglalkozó ügyvédeket, akik segíteni tudnak Önnek. Így a keresgélés és a csalódás idejét spórolja meg.
2. Összállítottunk egy kérdőívet, aminek segítségével alaposan végig tudja gondolni a válását, és érdemben fel tud készülni az ügyvéddel való találkozásra. Így hatékonyabb az együttműködés – azaz Ön időt és pénzt spórol.
3. Az első találkozó és az ott történő konzultáció díját foglalja ezeken felül magában a befizetett pénz, azaz az Ön számára kiválasztott ügyvéd idejét.

Kivel fogok találkozni? Melyik ügyvédet kapom?

Ez elsősorban az ügyvédek terheltségétől függ – célunk, hogy Ön minél hamarabb megfelelő szakértői támogatáshoz jusson és ne kelljen heteket várnia egy konzultációra.

Mi van, ha nem szimpatikus a kiválasztott ügyvéd?

Ezért tartjuk fontosnak, hogy a jogsegély központunk több egyéni ügyvéddel áll szerződésben, mert ilyenkor lehetősége van egy új konzultációra egy másik kollégával – külön térítési díj nélkül.